Kleinschalige Zorg Limburg

kracht in zorg

kracht in zorgKracht In Zorg is een jonge/dynamische zorg onderneming. In onze overtuiging staat bij de reguliere zorg aanbieder veelal de handicap, beperking, stoornis en afwijking centraal. Kracht In Zorg richt zich niet op de beperkingen van mensen maar juist op de krachten, competenties, vaardigheden talenten en ambities die mensen deels nog moeten ontwikkelen of hebben ontwikkeld. Wij richten ons op jeugdigen, jongvolwassenen, volwassen mensen met gedrag en/of psychiatrische problematiek, ex justitiabelen en mensen met een verstandelijke beperking.

Het zorg aanbod dat Kracht In Zorg biedt is breed.
Wij bieden onder andere:
- Actieve gespecialiseerde vrijetijdsbesteding.
- Oplossingsgerichte individuele begeleiding.
- Dagbesteding voor jong volwassenen/volwassenen bij Bread & Company: Hier kunnen mensen met affiniteit voor horeca dagbesteding genieten. Met name voor mensen die moeilijker toelaatbaar zijn tot de arbeidsmarkt of op welke manier dan ook de boot hebben gemist. Zo bieden wij mensen een nieuwe kans in een moderne horecasetting. Bij Bread & Company worden mensen begeleidt door een echte leermeester, die veel oog heeft voor smaak, kwaliteit en gastvriendelijkheid.
- Begeleid kamer wonen.
- Activerende begeleiding.
- Gezinsbegeleiding.
- Case-management.
- Coachen van nieuwe ZZP-ers in de zorg en dienstverlening.

Door vraag gestuurd te werken op vier leefgebieden (wonen, werken, vrije tijd en financiĆ«n) ondersteund Kracht In Zorg op een professionele, dialoog gestuurde wijze. Kracht in zorg werkt vanuit de methodiek community support en is actief in heel Limburg.
Kracht in zorg

Dr. Poelstraat 33
6436 BD Amstenrade


Eric Nafzger
T 06-46 30 46 96

Guido Jessen
T 06-46 18 96 13

www.krachtinzorg.nl