Kleinschalige Zorg Limburg

porta da vida

Davy Franssen volgde zijn zorghart en stapte in het bedrijf van moeder Elly Franssen-Loijens. Na haar overlijden november 2013, zet hij Porta Da Vida voort. In haar geest, maar op zijn eigen manier. Bij Porta da Vida komen senioren en volwassenen met psychogeriatrische klachten, somatische aandoeningen en/of psychische klachten. Maar ook kinderen uit gecompliceerde gezinnen of kinderen met autisme. Juist de diversiteit aan achtergrond zorgt voor een stimulerende en activerende werking van de gasten binnen in een huiselijke sfeer. 
 
Onze gasten passen vaak niet goed binnen de reguliere voorzieningen. We bieden de mensen, huiskamer-warmte, gezelligheid en vooral inhoud en nuttige invulling aan hun leven. Een ontmoetingsplek, waar we denken in mogelijkheden en gericht zijn op de toekomst.  
 
Onze Missie:
“De uitdaging van Porta Da Vida is om onze gasten die dagbesteding te bieden, welke wij ook hopen te ontvangen als wij oud mogen worden of een beperking krijgen”: citaat Oprichtster Elly Franssen-Loijens
 
Wij werken vanuit een aanpak waar lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Het belangrijkste voor het team van Porta da Vida is het welzijn van onze gasten en daar draagt sociaal welbevinden in grote mate aan toe. Met de veranderingen in de zorg op komst, zien we ook kansen voor de toekomst. Porta Da Vida wil graag een plek worden waar gasten terecht kunnen die tussen wal en schip vallen. Wijkgericht werken en dichter bij de mensen. Porta Da Vida kan dan nog meer mensen een fijne ontmoetingsplek en inhoud aan hun leven bieden.
Davy FranssenPorta da Vida

Klinkekoulsweg 17
6141 BL Limbricht

T 046-400 04 07

www.portadavida.nl