Kleinschalige Zorg Limburg

De zorgaanbieders op een rij

n-joy 4kidz

Lees meer...

activiteiten Begeleiding, individueel of in een groep, gericht op zelfredzaamheid, fysiek en financieel, ontwikkelen sociale vaardigheden, respijtzorg.

hulp@home

Lees meer...

activiteiten Ondersteuning, begeleiding, ambulante woonbegeleidingen allerlei vormen van praktische hulp bij het zelfstandig wonen.

de marehof

Lees meer...

activiteiten Bijzondere dagbesteding op een mooie buitenplek. Creatieve en seizoensgebonden activiteiten die worden afgestemd op ieders mogelijkheden en talenten.

stichting buitengewoon

Lees meer...

activiteiten Plezierige en professionele daginvulling op een boerderij om mensen te begeleiden en opnieuw op weg te helpen.

porta da vida

Lees meer...

activiteiten Sociƫteit met daginvulling voor verschillende doelgroepen samen, met veel sociaal contact onderling, persoonlijke aandacht en zorg op maat.

somnium begeleiding / zorg

Lees meer...

activiteiten Individuele begeleiding gericht op de zelfstandigheid en zelfredzaamheid, vrijetijdsbesteding, de Beter pASSend klas.

mensen met mogelijkheden

Lees meer...

activiteiten Persoonlijke begeleiding, zorg en ondersteuning, verschillende vormen van werk/dagbesteding, en hulp bij wonen en vrijetijdsinvulling.

Intensoplus / Activiteitenplus Geleen

Lees meer...

activiteiten Intensieve begeleiding, trainingen, onderzoek, advies/zorg op maat, aansturing bij school en studie en invulling van vrijetijdsbesteding. Gericht op participatie, (sociale) zelfredzaamheid en zelfstandigheid.

care 4kidz

Lees meer...

activiteiten Individuele, gezins en groepsbegeleiding voor kinderen, jongeren en jong volwassenen met psychiatrische problematiek.

Hai-5

Lees meer...

activiteiten Dagactiviteiten, logeermogelijkheden en educatie in een speelse en huiselijke omgeving. Gericht op veiligheid, sociale contacten en zelfredzaamheid.

kracht in zorg

Lees meer...

activiteiten Dagbesteding voor jong volwassenen/volwassenen bij Bread & Company. Begeleid kamer wonen. Activerende begeleiding. Gezinsbegeleiding. Case-management.